WooCommerce Products Filter
Image Alt

goddcoffee

Ο CAFFÈ L’ANTICO με την αλυσιδα LEONIDAS Chocolate Café στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 

Η αλυσίδα LEONIDAS Chocolate Café διακρίθηκε ως BEST FRANCHISE WORKPLACE στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020. Ο CAFFÈ L’ANTICO αποτελεί αποκλειστικό προμηθευτή του καφέ των καταστημάτων της αλυσίδας LEONIDAS Chocolate and Coffee. Η εταιρεία αναλαμβάνει τη συνεχή εκπαίδευση των baristi των καταστημάτων για την παρασκευή των απολαυστικών ροφημάτων και του καφέ που προσδίδει στον πελάτη μια μαγική εμπειρία αισθήσεων με ιστορία ενός αιώνα. Ο CAFFÈ L’ANTICO  αποτελεί ένα Premium προϊόν που λειτουργεί ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso.

 

Η εκδήλωση απονομής για τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020 πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 στο Gazarte, με τις αιγίδες των ΕΣΕΕ (Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας), ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΣ(Ελληνικό Σύνδεσμο Franchise) και ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), με κεντρικούς παρουσιαστές τον σύμβουλο μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα και την δημοσιογράφο Τζένη Μελιτά. 38 franchise brands αναδείχθηκαν και ξεχώρισαν στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2020.

 

Τα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE διοργανώνονται από το 2008 κατ’ έτος από το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας. Υποστηρίζονται από το σύνολο των φορέων του ευρύτερου κλάδου και αποτελούν την κορυφαία εκδήλωση για το franchising στη χώρα μας, με στόχο την ενδυνάμωση και την περαιτέρω διάδοσή του, όπως και την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο.

 

 

Post a Comment