Απο τη στιγμη της καλλιεργειας
ο καφές επηρεάζεται από μια σειρά διαδικασιών που καθορίζουν τη τελική ποιότητα του προϊόντος. Τα πιο σημαντικά στοιχεία για μια σταθερά μακροχρόνια ποιοτική παραγωγή καφέ είναι η φροντίδα και η προσοχή του παραγωγού. Εδώ και 110 χρόνια σε κάθε παραλαβή πράσινου καφέ διατηρούμε τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά που διασφαλίζουν τη σταθερή ποιότητα του προϊόντος σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές.
![](https://goddcoffee.gr/wp-content/uploads/2019/07/hands-that-are-picking-coffee-beans-from-coffee-tree_1150-5759.jpg)
![](https://goddcoffee.gr/wp-content/uploads/2019/07/Untitled-1-1.jpg)