WooCommerce Products Filter
Image Alt

goddcoffee

Ο CAFFÈ L’ANTICO χορηγος στο Συνεδριο του Economist για τη δημογραφικη κριση στην Ελλαδα

O CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist για τη δημογραφική κρίση στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 και την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Αθηνών σε συνεργασία με τη HOPEgenesis και έθεσε στο επίκεντρό του την υπογεννητικότητα ως βασικό πυλώνα της δημογραφικής κρίσης.

 

Ο αντίκτυπος της δημογραφικής κρίσης στην Ευρώπη, ο δημογραφικός χάρτης στην Ελλάδα του σήμερα και οι παράγοντες που τον καθορίζουν, οι συνδέσεις με την οικονομική κρίση, η εξέλιξη του οικογενειακού θεσμού και οι σχέσεις των φύλων, το brain drain, τα εργασιακά θέματα, το συνταξιοδοτικό, η συμβολή της ιατρικής στην υπογεννητικότητα, αποτέλεσαν, μεταξύ άλλων, κύριους άξονες συζήτησης υπό την προεδρία του John Andrews, Consultant Editor του περιοδικού The Economist. Το συνέδριο τελέστηκε υπό την Αιγίδα της ΑΕ του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

 

Ο CAFFÈ L’ANTICO προσέφερε στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία Latte Art. Ο CAFFÈ L’ANTICO, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.