Image Alt

goddcoffee

Ο CAFFÈ L’ANTICO ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST “SUSTAINABLE FINANCE IN UNCERTAIN TIMES”

Ο CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist με θέμα “SUSTAINABLE FINANCE IN UNCERTAIN TIMES: Solid foundations in volatile economies” που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 στο  Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι.   

Το οικονομικό προφίλ της Ελλάδας εν μέσω της διεθνούς ενεργειακής κρίσης τέθηκε επί τάπητος στο συνέδριο του Economist. Αξιωματούχοι, παράγοντες της αγοράς και διακεκριμένοι αναλυτές συζήτησαν για τρόπους επίλυσης της εξίσωσης που θέλει πιο βιώσιμες λύσεις σε πιο αβέβαιους καιρούς, με έμφαση στα συγκριτικά πλεονεκτήματα αλλά και τις πιθανές αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας.

Διαδικτυακή μετάδοση του συνεδρίου έγινε μέσω της ιστοσελίδας www.hazliseconomist.com και του καναλιού Economist Impact SE Europe Events στο YouTube. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομικών και σε συνεργασία με το Κυβερνητικό Συμβούλιο διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΚΥΣΔΙΧ) και τη Γενική Γραμματεία Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων & Εξωστρέφειας.

Post a Comment